Великомученик Пантелеймон

Йому відрубали голову
Під оливковим деревом
Й на дереві — плід плід плід
                плід
            плід
   плід
плід
Хто був під деревом
вирвавсь їх світ

Пішли тінями тінями
поки дніє

В Никомидії
день хіба сутеніє?

4.05.2012


Рецензии