***

*   *   *

ніщо не в’яже
навіть із зубів
живі цілунки впаюю Тобі
й життєвий простір
аж погоробів


А мої храми гостро —
гостро —
виблискують!
о біло-голубі!
і я впаяюся Тобі.
Й диявол, що зайде з-за маю-гаю
хитрить:
хай успіх —
Бог йому впаяє...


Я сам себе з Небес стягаю!
і не хотів би в злому краї...
Я так люблю Тебе!!
і смерть злюблю
щоби
знайти Тебе!!!


І світ об вечір розколовсь
і так зітхає

20.03.2013


Рецензии