Чуття сторичного

      Чуття історичного

Пагони зла
па;гони зла кочують
чим більш влаштовуєшся —
тим менш чуєш.

З гір спускаєшся —
в зірках не ночуєш
ти смерть влаштовуєш...
бо менше чуєш!
Наставлене — заставлено...
і цвіт сонця — глухість.

От вже й Сонце — в обставинах!
я прямо духом —
з Духом!
Предмети добрі, але
старі
пісню тут піють
старі глухарі

Походи
зі старими картами
плаваєм —
нас не чекають
В храмах Господа роздають артос...
Більше слів глухі — не вчувають...

В Радуницю златую? —
шукаємо злато
в златую?
всі шукають
хіба я осуджую?
Бог-Слово чує.

12.05.2013


Рецензии