Тече рiчка

Тече річка
Невеличка
А куди не знає
Й що її чекає.

Зажурились,
Нахилились
Вербички до неї,
Сестроньки своєї

Річка баче
Та не плаче,
Радісно хлюпоче,
Взнати долю хоче.

Чи там море,
Чи там горе
Подолати треба
Жить щоб проти неба.

І дівиця
Білолиця
Їде в світ із дому,
В дійсність невідому.

Хвилювалась
Та старалась
Сліз не лить родина,
З дому ж йде дитина.

А та річка
Невеличка
В морі опинилась
Й хвилею зробилась.

А дівиця
Білолиця
Милого шукає,
В щасті жить бажає.

Доля різна
Добра й грізна
Кожного чекає,
А яка? Бог знає
22.07.17. 


               


Рецензии