Напиши менi щось, хай про небо, про хмари хоча б
Але так, щоби подумки я підіймалася вгору.
Я не хочу буденності. Хочу, щоб ми були поруч,
щоб заплющити очі, твого доторкнувшись плеча.
Ти пиши про кохання, про щастя – безмежне удвох.
Ти пиши і читай: так і слухатиму – ані слова.
Голос твій чоловічий – це голос моєї любові.
Щоб у відповідь лиш cпромоглась на жіночеє «ох-х-х...»
Напиши мені казку – таку, щоб для днів і ночей:
все у наших стосунках – зворушливе, ніжне, казкове...
Твої вірші, твій голос – кохання твоє колискове.
Наче казку – пиши та читай... Не розплющу очей...
Свидетельство о публикации №117072202258