Як нелегко без тебе...

Не мені ти даруєш цілунки,
Ласку, ніжність, свої почуття.
Розірвались між нами стосунки
І не миле мені, вже, життя!

Не мене вечорами чекаєш,
Не звучить, вже, любові струна...
Близ воріт, не мене зустрічаєш,
Бо з*явилася в тебе вона.

Не мене бережеш в своїм серці -
Ти закоханий в очі її...
Ти відкрив в свою душу їй дверцю,
Як нелегко, без тебе, мені!


Рецензии