Все не так, як колись...

Все не так, як колись, а колись було так -
Я до тебе, як птаха летіла...
Ти в думках моїх був, ти вночі мені снивсь,
Я єдиним тобою хворіла!

Все не так, як колись, а колись було так -
Я тебе, що вечОра, чекала...
Я на крилах любові здіймалася ввись,
Почуття лиш для тебе тримала!

Все не так, як колись, а колись було так -
Я за тебе на все була згідна...
До другої ішов, я волала : " Вернись! ",
Ти, тихенько : " Пробач мені, рідна. "

Все не так, як колись, а колись було так -
Я ім*я твоє в серці носила...
А тепер ти мені, мій коханий, зустрівсь -
Я і бачить тебе не хотіла!


Рецензии