В одкровенн

       В ОДКРОВЕННІ

стріли летіли летіли
та доки ж у кадубі часу
                сидітимеш

за стрілами прагну летіти
точно пущений світлом Предвічного

насиджуйте яйця
не знесіте котити
й казати, що світло не знає цілі

1996


Рецензии