***

* * *

ви пісенники всі всіх моїх таємниць
що злетілись роями на дужки зіниць

ви побудьте пречисто престрого-високо
звідки знає не це в яке згадуюсь око
..............................виблиски...........
..............................з глибоких.........;

пісні серця трясуть хто під зорями ліг горілиць
ви пісенники всі цих зірок таємниць

1995


Рецензии