голубкиблвнебголубм

* * *

голубки білі в небі голубім
чи не подяка то полинула Тобі
                у небі голубім

допоки я доплакався допоки
прийшов в глибини несказанний спокій
                голубки у голубизні

вони вже  т а м,  в Тобі подяки відлітають а я ні

1996


Рецензии