Безсмертям до вс х любов...

* * *

Безсмертям є — до всіх любов.
І коли Бог подав у такій мірі —
Безмірній — Сам Себе по вірі —
Все стає здатним згорнуть людську кров.



На дух нас наверта — до всіх любов,
Від всіх любові — наверта до духобачень
І ставить над проваллями покров
Як міст незбувних і незвіданих побачень:

Все розрішає — лиш до всіх любов.

1996


Рецензии