***

* * *

і спокій — плід

в прозорій висоті
ангельський хід серця веселі котить
і храм стає і будуть храми ті
де не блукають розумом з ікоти
а там внизу проремигає скотник
а впав приплід

а спокій — плід

серця стемнились
не очистилися матки
тоді їх хоч на голови вдягни
ну люди — це жартівники
як доморгатися почати з серця?
хоч в сон втечуть від бід

і в чисте серце впаде плід
(починай з початку)

1996


Рецензии