вже так було буде хто готовий...

* * *

вже так було
і буде — хто готовий —
що після всіх молитв і негліже
нежданно прилетить крилате Слово
і захистить і ізцілить і вбереже


та й поведе до раю невідступно
питати душу зболену мою
як гірко: для людей я недоступний —
перед Отцем нікчемою стою


жоден не зна як вичиняюсь Богом
як плоть німа ще тут жива
й мій Дух Святий що не від світу цього
до цього світу опуска слова

1996


Рецензии