Бисть упадоша дива! в надвеч р...

*   *   *

Бисть упадоша — дива! — в надвечір’ї
                на води і вруни,
Кришечку хмари піднявши нежданно — дива!
Перебираючи Сам самосвітнії струни,
Лугу являє іскристі слова.


В лузі — святі, і ліси, і — осанна! —
                і труни,
Чисті серцями — осанна! — в новітніх
                главах!
Перебираючи Сам самосвітнії струни,
Луга навчає — та неізреченним словам.

1996


Рецензии