чую думка переходить в дух...

* * *

І чую: думка переходить в дух,
І в думку — диво-орло.
Чекаю, як не затруднить небесний слух
Небесне горло.


І чесно в усмішці сердечній трусь
Що долетіло.
З полегшенням зітхну
В скафандрі тіла.

1996


Рецензии