***

* * *

прокинувся до правди уночі
щось блиска де-не-де
людські сини
під суку правди вдень
підляжуть
й тяжко тут світить
взаємоперекинуті світи


тепер в очах мига сльоза
як в криницях зоря
і темне небо
й іскропад
і чогось стогін


піду у трави
просплю до ранку у росі
сльозою правди

1995


Рецензии