***

 
* * *

наставились малинові міхи
і музикою дочасових правил
іскристії-іскристії птахи
злинають де їх тільки вік зоставив


поезію перекував їх злет
і що їм світ
і що їм людське пір’я
що проминув бездарний торг планет
щоб наступило мрійне надвечір’я

1995


Рецензии