Соняхи в полi
Соняхи в полі,
Стрункі та високі.
Жовтим, при жовтим,
Гарно цвітуть.
Сонцем зігріті,
У вільнім просторі.
Свої голівоньки,
За ним ведуть.
Легкий вітерець,
Їх листочки хитає.
Вабить до них,
Різних комах.
Їх так багато,
Над полем літає.
На них і полює,
Не один птах.
У соняха квітка,
На сонце схожа.
Гарна, при гарна,
Мов вона золота.
Тільки, коли вже,
День непогожий.
Він її закриває,
Ніби вуста.
Я милувався,
Сонячним полем.
Довго, при довго,
На нього дивився.
Коли ж прощався,
То ніби з болем.
Що розлучаюсь,
Сам засмутився.
Соняхи в полі…
08:00.21.07.2017.
Свидетельство о публикации №117072102278
Гарного Вам вечора! )
З душевним теплом, Ваш інтер. )
Виолетта Дюма 14.09.2017 21:25 Заявить о нарушении
Ой, глядіть. Та й не перехваліть. Сміюсь.
Хоча добре слово і котику приємне. Кажись.
Гарного Вам дня!
З теплом та прихильністю, Ваш р...,
Михаил Онищенко2 07.10.2017 09:31 Заявить о нарушении