Не тисни серце...

Не тисни, серце і душа, не плач.
Іди, печаль і сльози зупиніться...
Ніби катує, всю цілком, мене палач -
Прошу, до мене,  спокій й сміх верніться!

Іди туга, іди й не повертайсь -
Я хочу, знов, життю свому радіти...
Ти, жінка із косою, забирайсь -
Не раз зорю збираюсь, ще, зустріти.

Я хочу дітям, ще, допомогти -
Де віднайти мені, хоча б, ще трохи сили?
Іди від мене смуток геть, іди...
І дай здоров*я дітям, Боже милий!


Рецензии