Отче! квокче з р квочка!..

*   *   *

                Ісусу, Богу серця мого

Отче! квокче
зір квочка!
можна відчуть
як
возноситься розум –
виникає ум!
і співать хочеться!!
І рождається день –
як на крилах пісень!


Жили і – крила! Крила!
і нарождаєть-
ся –
що душа заспіває:
в Твою славу –
так сильно!!

02.04.2015


Рецензии