В чна ц нн сть чисте серце


Вічна цінність – чисте серце


                Отцю духовному О. – присвячується

Що сильний у Писанні – Аполлос –
що в слово запроваджував Красу (!) –
сам певно він наслідував осу
що смокче стрімко смокче суть
аж в серцях – квіти!
їх вже янголи пасуть!!..


...А як вже йти додому довелось,
то квіти хоч не хоч
трішки співали «Аполлос...»
і тут витала істина проста –
він серце чисте
від Христа дістав...


ні декорацій
ні століть –
нема...
янголи –
шкірки плівок
сінема
змели...


Я думаю: усім, усім кінець –
початок і вінець
що сильний у Писанні
мій отець!
Він понад плаццо і палаццо
із брили – квітка
ні декораццо
ні сторіч
нема...
янголи – шкірки плівок
сінема –
зметуть.


Що серця – квіти!
їх вже янголи пасуть!!..

26.06.2015


Рецензии