З Христом!




Є правди,
які не відміняються.
Всі бігають.
І без них – забуваються.

Кайся! –
Не забувайся.

Кайся.

Є цілі великі: ними тримають:
в Небі стояти!
Нас не забувають!
І кожного в силі з Христа –
піднімають.

Все втече (траплялося...). Друг не втече.
Відчувати плече. Друга плече.

Це чудо!!
На Небо здійнявсь
Всемогуть-Слово
і любить:
р е ч е!

10.04.2015


Рецензии