***

*   *   *
                Людмилці, в день її, присвячується

1

поети –
животворчої
сім’ї

хто не смиренний
і не тихий
не почув
як солов’ї
з гаїв
виносили
парчу

І їй
як то одне
дзьоби і носики
що:
плодоносити
і плодоносити...

За шумом
хто забув
забув її
жагу-любов
серцям заносять
солов’ї!

2

хор жаб
тупить
Її
й високі далі...
Її
яку нам
солов’ї розповідали


стожарів сад
нас тут відвідав
та підійняв з засад
щасливих переніс на південь!


Бог через сад
нас
цілував і цілував!
а в північ ліпляться
страждаючі слова


любові то одне
дзьоби і
носики
що:
плодоносити
і плодоносити


тим хто почув
сади несли
й садам нести –
любов
парчу

20,21.05.2015,  солов’ї


Рецензии