Кв ти пахнуть аж н куди не сп шать...

*   *   *

                Святій блаженній Ксенії Петербурзькій
                присвячується


Квіти пахнуть
аж нікуди не спішать

а світла краплями
як пахне
лиш орошена душа...


а Бог узяв такою
чисто-чисто-молодою!!
що в тіло
не верталась як до дому

06.02.2015, її свято


Рецензии