***

«Вони не були злидарями у звичному сенсі слова, але праведниками («духовні бідняки» – навколо старозавітніх пророків), які воліли визволитися з кайданів повсякденності.» ( з кн. «Син людський» О. Меня, стор. 81)

           Profession*


Не немічна сила
мене породила!
Краса України,
краса всього світу –
і мого Поділля!


Як Діва родила
Безлітного Сина –
Краса всього світу
і Небо
і море –
і Воля Єдина!!


Дав славу і волю,
козацькую долю,
дав серцю дихнути!
В небесних є ринвах
що мене не видно!
лиш тільки
глас чути.
Не дивно Бог пише – у квітні
і в тиші...

24.05.2015

* (лат.) Сповідування


Рецензии