Погода ншим р внем

     Погода іншим рівнем


що ми трудилися не марно:
є повна чаша:
хмари...
хмара!


в кущах небес
проходжуються грози
щоби ломать
полудня роздих


з’їжджаються співучі друзі
луг київський і сад –
до вечора
в напрузі


І відкривають –
перший місяць літа!
щоб серцем
з майбуттям
погомоніти...

01.06.2015


Рецензии