Симфон я

        Симфонія

                Майбутньому
                композиторові
                від Бога й долі


в сизому тумані кобальту стіна
й тихо світає
душі корабель
од чіпкого дна
днище у світло являє


він
парус поставив напнув
чи перша весна
по чайках надія спасіння
по днищу крила
       пробігає


а Бог душі знає
їх знає – вона
свята молодая Весна!!


воскресне надія   –
воскресне душа
по чайках надія спасіння
по низу крила пролітає…
воскресла душа прилітає

2001


Рецензии