т льки м сяц

Знову тихо. А місяць повний
Грає променем на стіні.
Білолиций і хоч безмовний -
Нагадає тебе мені.

Теплий вечір, гарячі руки,
Ніжний шепіт і почуття...
Ніч - хвилина, а дні розпуки.
Не таке обіцяв життя!

Я не плачу та місяць бачить
Голу душу і мрії теж.
Все ж засну без долонь гарячих,
Без моїх ти долонь заснеш.

Пригадаю, я все згадаю!
М'які губи, тему розмов.
Уві сні безупинно марю...
Там з тобою у нас любов.

Tanya Pashkova


Рецензии
Приятный мотив!!!

Рэссика   19.07.2017 15:27     Заявить о нарушении