Наближення до Бога


                Улюбленій учениці Марії Гурін,
                найпершій помічниці в Христі Ісусі,
                присвячується


І як не журися
і як не живися
а кращі за все небеса!
І сонце прекрасне
і Син Бога ясний
що серцем
поля написав!


Те, як я просився
ще й як я молився –
і сонце крізь хмари прийшло!!
Щасливе сміється
промінням ясниться
і йде! як довіку
ішло!


І я вам від Бога
в прозорості
і світ заливає теплом!
Високе сміється
аж серце нам б’ється
і йде –
як довіку
ішло.


Як в лузі по мреві
Ті коні рожеві–
Хвилюйтесь на щастя отав!
Як став я прозорий
бо Бог мене боре
бо серце я –
          й защебетав!..

08.05.2015


Рецензии