***

*   *   *

Ближчий до Бога –
більше свобідний.
Рута, любисток і м’ята...
Рута і м’ята незм’яті...
О Боже рідний!
Ти мене любиш –
і світла надія...
Світло надіюсь,
Ти проникаєш.
Вітер тихенько
хай віє,
бо Ти кохаєш.


Більше і сонця,
А хмари розвіються...
Більше ми прагнем
і більше надіємся...
Солод розтоплює!! –
І сон не зв’яже...
Що це Ти кажеш?
О що Ти кажеш!..

15.06.2008


Рецензии