Тр щалка б лих н г тонкоши й в тер тр щить

*   *   *

Тріщалка білих ніг – і тонкошиїй вітер тріщить –
Дівча біжить у скважинах дубів,
А крона серця пропливає в кронах –
В таких же поцілунках,–
Куди ж щеза любові подих?

1989


Рецензии