Серцем любиш Ти б льш царськ п сн...

*   *   *

Серцем любиш Ти
більш царськії пісні
Серцем мучусь
в кожнім разі я
Де дала заплакати мені –
Квітне сад страннообразія


Із поваги де співаєш Небом Ти
Серцем лину до Твойого саду я.
Христе мій, ось кладу хрест святий:
Тільки правді світла радуюсь.


Боже! я терплю за себе знов
Цілить болі Сонце і прошпичує
Кров – це кров; де в небо серця кров –
Це Святу Премилосердну возвеличую…

19.01.2004


Рецензии