Любов не хоче зазнаватись...

*   *   *

                Святому великому Радонезькому Сергію
                присвячується


Любов не хоче зазнаватись,
любов не хоче вічно спати!
Любов не може не втікати —
Любов біжить далі —
із хати —
мою не бачили любов?
Голенькая —
спішить перепізнатись...
бо це є Божая Любов?!

18.07.2015, свято св.Сергія Радонезького


Рецензии