Боже навколо

               
                Марії Коротченко-Ясінській, словесникові Христа,
                присвячується


Протікає по місту навка?
Протікає сусідська година.
Інколи за стіною гавкав собака –
і сміялась дитина...


По стіні збігла година.
Обертоном. Думки. Й ні знаку.
Тихо. Тиша –
сміялась дитина,
за годину – собака...


У місто через підворітню
протікає тихо родина.
Не стоять стіни самітніх:
не щаслива таким година.


А жили. І для всіх однаково.
І жила поруч вічність єдина.
За стіною інколи гавкав собака –
І сміялась дитина.

31.12.2008


Рецензии