***

                «Серце тоді насичується, коли освічується.»
                Г. Сковорода


Юності перший язик...
Своїх воістину ближніх
Всіх обніме і оближе,
Так це і є у віках.


Юності мова клейка —
З бруньки моління листка,
І протягнулось, клейкеє,
Так і несеться в віках...


О мимолітне крило!
Як навесні все лопоче!..
Всіх доокрилити хочеш, —
Так у віках летимо.

Так заціловані ми.

1994


Рецензии