***

               
                «Душа християнина може задовільнитися тільки Богом,
                ніщо її більш не здатне наситити.»
                (всі святі)


Верді з голосового тембру
витискував характер,
долю, великість –
і – місце народження людини…



Несу німотствующе-безлике,
Що тут казати? його не видно:
тож говорю – спиною...
Гляньте на спину…


Якщо Твій центральний образ
потягну вліво
засильно – чи засильно вправо –
чи не буде вліво
сповзання церковного співу?


Маріє!
золоту Тебе –
люблю по благодаті Цілу!
Недомовляння…
Недомовлюють,
і недомолення – і я тут ороговію!!
Проведу по континентах
залізом розпечено-білим –
сліпці прозрілі ізографитимуть,
як слід любити Марію!


Люди, ви тільки мене очорнюєте?
душі, ви розпікаючись
об моє лице –
обілюєтесь…

29.10.2008, 13.01.2009


Рецензии