Св док недво душност

      Свідок недвоєдушності


Потрібне лиш світло звідти…
А життя побивають
Б’ють себе й розсипають
В цьому світі пропажа свідків
Тут скучають страшно
Люди скучають!!


Боже, для чого стола
Мені накриваєш?
Взнати смерть і
Життя в недаремність
Хто художній? Чому
Розсипає?
Бо й тверезість мов куля
Недремна…


В смерть лицявся й без
Світла звідти?
М’яко стелять і вже повкладають…
Я прийшов: до ХХІ-го віку – усе закрити,
односутність – правду-Христа одкрити!..
Розпочиналось щоб вслід. І я –
Вслід Миколаю!

19.12.2008, свято Миколая – великого чудотворця


Рецензии