за в кном жовто у блакить ударив рапс...

* * *

за вікном жовто
у блакить ударив рапс
     язики полум’я згинає раз у раз
     з кипіння вибігли кульбаби на лужки
        чворити небу блискітливі зірочки


зате помітний чоловік
котить гарячу повну кулю
життєвості

1995


Рецензии