Журба за небом то не для людей...

* * *

Журба за небом — то не для людей:
Великим душам боги крила селять;
Там на краю скелі —
орлина оселя...
Тільки хто до неї іде?


Там на краю скелі
орлина оселя...
Тільки сум високий пройде.

1995


Рецензии