***

* * *

є щастя — коли схлине світ відтак
почне запитувати душу чистота
і тихо так...
в глибину тиші йдуть душі вуста:
а там?..
а що?..
а так?..


як добре коли всі позабувають
ніхто на тебе задом думки не сідає
не пропускає ніби трубочка заразу
матерії
і чистий зразу ж...


і спокій в світлі
й опливають за водою
всі душі
             що їм буде краще в світі
ніж зі мною

і йде полегшувати душу чистота
і тихо так..

23.06.1995


Рецензии