Точн сть Божа

     Точність Божа

Сніг білий – сніг лагідний
легко здивований
сніг – з бігу
я Тобою здивований –
як це донести!..
з-під любові
любовищі –
з-під той бік снігу
любов мовить
з під снігу –
як Бог у маестро…


Білої величі палаццо –
в дитинстві ходять…
До снігів!
Й не до школи
Це можна у сніжну нігу
Ми відкопували палаци,
з’єднані одним великим ходом –
і говоріння любові
шепелявлячи
по той бік снігу…


Ти бігла до скирди –
в снігах Ти бігла горіти?
Ти щаслива? і бігла?
Я можу донести…
Гори, скирдо, до неба – всяк живе майоріти!
Всі біжать – загасити,
тобто – погрітись…

Гори, що в снігу, як Бог – для маестро…

Як писатиму Твої палаци –
утрачу види…
Плакатиму, прекрасна, люблю, руки
не зможуть, що в снігу кукурудза.
Бог сам ірраціональний –
і по мені видно.
Як Ти вийдеш –
хто писатиме дитинством друзям?

Як я писатиму як люблю…
Я тільки Тобі писатиму…
Що тоді Бог наш зможе понести?

16.01. 2009


Рецензии