Розчулення

Зашелестілий сад.
Притихлий виноград.
І птиці хочуть в небо відлітати.
І ніколи тепер оглянутись
назад.
І ніде, окрім в серці, стати…


Долине з далини
Заструмлене «курли»…
І перестануть унизу балакать.
Для чого ви пливли – і сил
не берегли?
Це нащо вам летіть, співать –
і плакать?..


Зашелестілий сад.
Притихлий виноград.
І ніде, як у серці, стати.
Вже може чути сад. І –
відлетить назад.
Бо може в глибині літати…


У серці вашім Бог:
Ви чуєте, їй-бо…

15.10.2008


Рецензии