розберися в соб вир шуй...

* * *

розберися в собі і вирішуй
бо земля — щоб не збувся чийсь вихід —
є лиш привід

розберися в собі і вирішуй
вже і так народилось щось більше
і земля — щоб іти чи не йти від —
тільки привід

розберися в собі і вирішуй
чи то небо й земля чи то вірші

1995


Рецензии