От небытия и до... небытия

Від небуття і аж... до небуття.
Це час для нас відведений Ярилом.
Його ми називаємо життям,
І лише день цього життя мірило.

А ми скептично ставимось до дня
Та іноді його й не помічаєм...
І біжимо весь вік свій навмання,
І день за днем роки життя втрачаєм.

Цінуймо дні, "цеглиночки" буття,
Бо кожен з них — маленьке справжнє диво.
Бери від дня все, що дає життя,
І проживи змістовно і... красиво.


Рецензии