З Днем народження, - мирного неба!

З Днем народження, - мирного неба!
Щастя, радощів, вдачі, краси!
Буде гарним, хай, настрій у тебе -
Ти його добрим людям неси!

З Днем народження, - сонця бажаю!
Сил, здоров*я, везіння, тепла...
Хай життя твоє лиш розцвітає,
Щоби доля легкою була!

З Днем народження, - друзів, дарунків!
Ранків лагідних і вечорів...
Почуттів, насолоди, цілунків,
Щоб любові вогонь не зітлів!


Рецензии