Шовкова косиця
Привітний господар у ній,
Який відпочинку хорошого зичить
На землі цій Карпатській святій.
,,Шовкова косиця’’ і трави у росах,
Високі смереки й горбисті поля.
Зранку коси свистять в косарів на покосах
Й звук трембіти лунає з полонини ,здаля.
,,Шовкова косиця’’,на городі криниця,
Річка гірська,немов довгий потік.
Світлом блаженним усе промениться.
Й хати на горбах по цей і той бік.
,,Шовкова косиця’’,гостинність,привітність,
Коломийки гуцульські й українські пісні.
Все зібрано тут:навіть квітів тендітність.
Ще довго ми бачимо все це вві сні.
,,Шовкова косиця’’-це колиска Карпатська,
Це прекрасна садиба з домашнім теплом.
Якщо ти потрапив навіть зненацька,
То приємно бесідуй з усіма за столом.
,,Шовкова косиця’’ всіх манить красою.
Хочеш гойдатись,то гойдалка є.
Пройтися ти можеш по травах з росою
Й побачить в вікно,як сонце встає.
,,Шовкова косиця’’ в селі Микуличин.
Насолода від неї надовго у вас.
Мрія тут побувать у вас хай здійсниться
Й бажання вертатись сюди кожен раз.
,,Шовкова косиця’’ в селі Микуличин
І Юрій,господар у ній,
Гостинно всіх просить і радісно кличе.
А ти часу не гай й туди їдь мерщій.
18.07.2017 р.
Свидетельство о публикации №117071810306