Я буду без квiтiв-для чого нам квiти в руках?

Я буду без квітів – для чого нам квіти в руках?
Нам руки з тобою потрібні для тихих обіймів.
Із наших грудей час давно вже серця наші вийняв.
Нам доля і час дозволяли обійми в думках.

Нам мало лишилося часу – мить. Обмаль. На жаль.
Та ми не жалітимемо і не втратимо миті.
Ні, ні, не на жаль, а на щастя нам обмаль любити.
Бо скільки ж їх, тих, хто зустрів не любов, а печаль.

А квіти – на потім, пізніше, не зараз, не час.
І зараз на часі – обійми, а ще – поцілунки...
І може, сліди на щоках – то сльози візерунки,
Такий ієрогліф, котрим пише щастя для нас...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.