Хоч з ж ночо ц кавост подивлюсь...

* * *

«Хоч з жіночої цікавості подивлюсь...»
Вимкнена «мишка», помада...стерта...
Не знімаю камерою...
Відчиняю –
Діва! –1-й, 2-й... N-й ступінь в безсмерті!
Вулкан. Це чому?
– А по качану! – як менші кажуть.
«Станьте як діти». Стали.
«...мудрі як змії». Стали. Не стали??
Скільки на кожного витрачено металу!
Щоб зарізати, знаєте, кльово зарізати...
і заховать в озалізнених будяках...

Христос – що їм?
А Він – Творець і Поет в віках!
І Церква його і поезія – отака!!
а не прислужниця кільком мерцям...
(нафто-газового припару)
больним на всю голову хамам:
і в пеклі допиватимуть з білого буряка!
(звичайна – не треба наїву
в такому ділі – не помагає селюкам...)
Оригінальности? – для хрещення оригінального лоба треба щоб
не тряслась права рука...)

...Росія законодатель п’янства в ядерних
зубах...
Було:
і підпливли... США – за 5 хвилин –
змели б...
Їх командир недавно ось сказав:
– Єсть Бог!! не получилось...
ті ртутні випари...
І я кажу: Богородиця! і Миколай:
весь світ від смерті в Храм ввели...

Вся Біблія – для Богоматері!
Ви й світ – у Ній оце жили й цвіли!..
Спасіть Росію! бо весь жах імли...
Спасіте США! ще раз! Божі посли...
Спасіть і третю...щоб слухняними
в Христі пішли. –
Трьох Звірів змиє Бог:

щоб люди в Храм під Жону-Діву увійшли...

4.12.2007, після літургії


Рецензии