Надл тературний прорив прощання з захиляючими Хрис

     Надлітературний прорив
( прощання із захиляючими Христа))

Прощай, перша Русь,
любима, (абощо? –
країно Богеміє...),
не кров – а борщ!
груди – тотеми,
прем’єри – тюремні
Глави – з міфологеми...
і втрачено людей трудолюбивих повоєнних...
лиш ледачі нові – й молодь на щастя –темність...

Молодий я – переламав старий світ об коліно
і нині тому – в Першій темі я,
прощай, безсовісна Русь-Богеміє:
тікай од мене – до ліні...


Росіє, прощай, любима,( абощо?–
друга Богеміє...),
Богема в прорив не йде...
Богема – білялітературна
міфо-антропомо-тема,
біляхристова...
Серце моє літа, оновлено молоде! –
Хто проти нас з Ісусом – проти любові,
вже в Першій темі я:
прощай, безсовісна м;якоглинна Богеміє...


Йду в прорив –
з Дівиними братами- сестрами:
з Неба любить ліпше, служить
і оновлювать!
Нє лєпо лі...
Господи, які наслідники безхребетні
в Бог-Слова!..
і   в «Слова о полку Ігоревім»...

28.12.2007


Рецензии