Просто перестав ти буть дитятком...

* * *

Друже!
виліз би в кватирку ти
й не говорив
як огнем встигнув би діл зайнятись...
якби дим – отрутою валив!!


Ти – не став би речі викидати...
Щось спасать...
а виліз би – та й все!

Часу номери зготовили із тебе тата –
Так то! дав –
по ніжках-ручках присукати?
тліні? справедливо і сиди,
сліпець пихатий
в непритомі й небажанні й щастячкові...
й як спасати??
В обмороці – стіни розсувати?
Форсувати?? –
А часу повари! що? – із плоті Статую!!


Хто тебе спасе?!
І як вже не дивлюсь – крізь пальці –
ну всі кабани й пикаті!!!
Так, ще мільйон? –
додати? чи відняти?..
В Вічності ти перестав бути...дитятком...
От і все...

2.12.2007


Рецензии